Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.namedal.com


1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług sklepu namedal.com. Ochrona prywatności jest dla nas istotnym zagadnieniem, dlatego też gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych przekazywanych podczas korzystania z serwisu www.namedal.com W sposób szczególny szanujemy prywatność każdej osoby, która odwiedza naszą stronę internetową. Dane osobowe przetwarzane są w następujących celach:

- w związku z koniecznością realizacji umowy sprzedaży na podstawie zamówienia złożonego w Sklepie przez Użytkownika,
- w związku z obsługą reklamacji i zwrotów wynikających z zawartej umowy sprzedaży,
- w związku z wykorzystaniem danych osobowych w celach marketingowych, w tym otrzymywania informacji handlowych na adres e-mail (pod warunkiem wyrażenia zgody przez Użytkownika)
- w związku z korespondencją mailową,
- w związku z rejestracją konta Użytkownika,
- w związku z zapisaniem się na newsletter (subskrybcję)

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest PROJECTO z siedzibą w Rzeszowie, ul. Hetmańska 43/I/107, NIP: 8131322464 , REGON: 365131736

3. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

6. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu rejestracji

7. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

8. Każdy Użytkownik ma możliwość wglądu i aktualizacji danych dotyczących jego osoby. Uprawnienie to Użytkownik może zrealizować samodzielnie poprzez dokonanie stosownych zmian na swoim koncie bądź zgłosić do Sklepu za pośrednictwem e-maila wysłanego na adres: biuro@namedal.com, przy czym prośba taka musi być wysłana z adresu e-mail podanego podczas rejestracji lub podanego przy realizacji zamówienia. Podanie danych ma charakter dobrowolny, choć jest to niezbędne do realizacji celów wymienionych w pkt. 1.

9. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

10. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis namedal.com Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji i prosimy o kontakt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl